PORTUGAL

I dagarna publicerade tidningen RES ett nio sidor långt reportage från Madagaskar som jag och Maria gjorde för drygt ett år sedan. Det är ytterst sällan som jag blir nöjd med ett jobb men den här gången blev det riktigt fint. Text, bild, layout och tryck stämde. Man får glädjas när det sker.
I går tog mina vikariat på SR och SVT slut och livet som frilansare tar vid. Kommer att sakna alla fina kollegor men kan förhoppningsvis återse dem snart igen.
I kväll är det dags att packa väskan inför en kort tripp till Portugal.
Jag och Maria ska ägna ett par dagar åt att grotta ner oss i deras narkotikapolitik. Blir ett långt reportage i Situation Stockholms decembernummer. Efter det väntar lite vila och planering inför nästa resa som går runt Victoriasjön. What have I done to deserve this jobb? Lycka...

Kommentera gärna: