LINDA PIRA

Long time, no see! I veckan plåtade jag Hiphop-sångerskan Linda Pira i hennes uppväxtmiljö Hässelby Strand. Bilden blir omslag till kommande nummer av Situation Stockholm som kommer ut i slutet av juli.
Jag har aldrig varit ett fan av Hiphop förrän den nya vågen av kvinnliga Hiphop-artister tog fart. Artister som Linda Pira, Silvana Imam, Kumba, Cleo, Kristin Amparo med fler har kommit stort de senaste åren. Tuffa brudar som tar för sig i en tidigare väldigt mansdominerad musikgenre.

Linda Pira berättade om sin uppväxt och om en vuxenvärld som svek när hon behövde som mest uppbackning. Idag har hon tagit revanch och visat att det går att bli framgångsrik trots att ingen tycks tro på en. Läs om Linda Pira i kommande nummer av Situation Stockholm! 

Tags: nyheter

Kommentera gärna: