Världen

Dance for all. Dance for all.

De senaste sju veckorna har jag upplevt så mycket att det räcker och blir över för ett år. Det är svårt att sammanfatta men jag gör ett försök:

Bangladesh, 
klimatflyktingar, saltad jord, cykloner, bengaliska tigrar, varma leenden, getter, betande kor böneutrop, luskam, sockrat kaffe, ris i mängder, kolrabbi, kikärtor, lokala fiskar, en kvarglömd filmkamera, utlåst på balkongen, dammlager på huden, svart snor, en borttappad resväska, människor som drabbas hårt av klimatförändringarna, tacksamhet, trötthet som en molande dimma, flodbåt, flygplan, rischa.

Sydafrika och Madagaskar,
cassavalöv, havskräftor, rök av småflis, terrakottafärgad jord, monsunregn, lemurer, kamelonter, regnskog, chili, vanilj, ris, nejlikor, tjudrade kor, sjärnhimmel, nakenbad, fattigdom, kåkstäder, förändring, engagemang, hopp, värme, hiphopp, jazz, sol, pingviner, berättelser, starka reportage, tusentals bilder, minnen för livet.
 

Kommentera gärna: