Christian Falk 

Stekheta dagar avlöser varandra. Idag nådde vattentemperaturen 27 grader ute på Gräskö i mellersta skärgården. Det är sommaren när den är som allra mest perfekt, glada barnskrik och solvarma ben, röda stugor och ljumma bad nere vid bryggan. Det känns nästan grymt av solen att lysa så frenetiskt när jag hör Christian Falks sommarprat skära som ett rakblad genom den svenska sommaridyllen. Som en brutal påminnelse om alla vackra dagar som fortsätter för somliga samtidigt som livet slocknar för andra. Vi som fortfarande kan hoppa från bryggan och njuta av en kall öl i solen, klaga lite lojt över tärande högtryck för att omedelbart klaga över nederbörden när den kommer. Men det är ju så det är, solen fortsätter att skina, sommarregn fortsätter att komma, livet går vidare och det är så det måste vara för oss som finns kvar. 
   Jag hade i ärlighetens namn aldrig hört talas om Christian innan jag för ett par dagar sedan läste om cancern som hastigt tog hans liv vid 52 års ålder. Dock kommer jag att bära med mig hans sommarprat länge, det var oerhört starkt, sorgligt och tankeväckande. Vila i frid Christian Falk!

I övrigt blir inte mycket gjort dagar som dessa, jag plåtar det jag vill och lagrar energi inför hösten som kommer. Njuter av att leva och nöjer mig så.

 

 

Tags: dagens bild

Kommentera gärna: